Zwaar bewolkt en met name in het (noord-)westen een lichte bui

Verwachting voor vandaag en morgenHet is op de meeste plaatsen zwaar bewolkt en trekken er enkele lichte buien over met name het noordwesten en westen. Lokaal zijn enkele opklaringen aanwezig, waarin de eerste uren van de ochtend nog een mistbank...

Zwaar bewolkt en met name in het (noord-)westen een lichte bui
Verwachting voor vandaag en morgen

Het is op de meeste plaatsen zwaar bewolkt en trekken er enkele lichte buien over met name het noordwesten en westen. Lokaal zijn enkele opklaringen aanwezig, waarin de eerste uren van de ochtend nog een mistbank kan ontstaan. De middagtemperatuur ligt rond 12°C en er staat een zwakke tot matige wind uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar zondag zijn er in de zuidelijke helft eerst nog opklaringen, daar ontstaan enkele mistbanken. In het noorden is het overwegend bewolkt met een enkele lichte bui. De minima liggen tussen 1°C in het zuiden en 9°C in het noordelijk kustgebied. De wind is zwak, aan de kust en op het IJsselmeer matig en komt in het zuiden en midden uit het zuidwesten, in het noordelijk kustgebied draait de wind naar west tot noordwest.

Zondag overdag is het wisselend bewolkt met hier en daar een lichte bui. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting. Aan de kust komt de wind uit west tot noordwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/10/2020 07.07 uur LT