Zonnige perioden en warm

Verwachting voor vandaag en morgenVanochtend is het aanvankelijk op veel plaatsen nevelig. De nevel lost de komende uren geleidelijk op. Verder wordt het een vrij zonnige dag met hier en daar wolkenvelden. Bij een matige, aan de kust vrij krachtige,...

Zonnige perioden en warm
Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het aanvankelijk op veel plaatsen nevelig. De nevel lost de komende uren geleidelijk op. Verder wordt het een vrij zonnige dag met hier en daar wolkenvelden. Bij een matige, aan de kust vrij krachtige, noordenwind loopt de maximumtemperatuur uiteen van 21°C op de Wadden tot 29°C plaatselijk in het zuidoosten.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noordoosten en oosten tot 13°C in het zuidwesten. De noordelijke wind neemt af naar zwak tot matig, aan zee naar matig tot vrij krachtig.

Donderdag overdag is het zonnig. Het wordt niet meer zo warm als de afgelopen dagen, de middagtemperatuur varieert van 19°C op de Wadden tot 23°C in Zuid-Limburg. De wind komt uit het noordoosten en is overwegend matig, in de loop van de dag aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/09/2020 09.00 uur LT