Wolkenvelden en vrijwel overal droog

Verwachting voor vandaag en morgenEr zijn wolkenvelden en in het noordoosten komt eerst nog een enkele (winterse) bui voor. De maxima liggen rond 8°C. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, aan de kust vrij krachtig en op de...

Wolkenvelden en vrijwel overal droog
Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn wolkenvelden en in het noordoosten komt eerst nog een enkele (winterse) bui voor. De maxima liggen rond 8°C. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, aan de kust vrij krachtig en op de Wadden mogelijk krachtig.

Komende nacht komen er in het noordwesten wolkenvelden voor. Elders is het overwegend helder, op wat hoge bewolking na. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordwestelijk kustgebied tot net boven het vriespunt in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig.

Vrijdag overdag is er in het noorden veel bewolking waaruit af en toe lichte regen kan vallen. Elders is er vooral sluierbewolking waar de zon af en toe doorheen komt en blijft het droog. De maxima lopen uiteen van 7°C in het Waddengebied tot lokaal 13°C in het zuiden, bij een matige west- tot zuidwestenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/04/2021 06.02 uur LT