Wisselend bewolkt, op de meeste plaatsen droog, later wat regen

Verwachting voor vandaag en morgenHet is wisselend bewolkt en het wordt geleidelijk op de meeste plaatsen droog. In de loop van de avond kan er in het noorden wat (mot)regen vallen en is er meer bewolking. De temperatuur ligt rond 13 graden...

Wisselend bewolkt, op de meeste plaatsen droog, later wat regen
Verwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt en het wordt geleidelijk op de meeste plaatsen droog. In de loop van de avond kan er in het noorden wat (mot)regen vallen en is er meer bewolking. De temperatuur ligt rond 13 graden bij een zwakke tot matige, aan zee vrij krachtige noordwestelijke wind.

In de nacht van woensdag op donderdag is het op de meeste plaatsen bewolkt met af en toe lichte (mot)regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noordelijk kustgebied tot ongeveer 8°C het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Donderdag overdag is er veel bewolking en in de ochtend kan er plaatselijk nog lichte regen of motregen vallen. Met name in het noordwesten is de zon ook af en toe te zien. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De west- tot zuidwestenwind neemt toe naar matig, aan de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/10/2021 13.05 uur LT