Wisselend bewolkt met een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgenHet is wisselend bewolkt met van het noorden uit een enkele bui. De maximumtemperatuur is 13 à 14°C. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind overwegend vrij...

Wisselend bewolkt met een enkele bui
Verwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt met van het noorden uit een enkele bui. De maximumtemperatuur is 13 à 14°C. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind overwegend vrij krachtig.

Komende nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Verspreid over het land komt nog een enkele lichte regenbui voor. In brede opklaringen kan er dieper landinwaarts een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 10°C langs de kust tot 4°C lokaal landinwaarts. De wind draait boven land naar west tot noordwest en wordt zwak, aan de kust is de wind noord tot noordwest en matig.

Morgen overdag schijnt de zon af en toe maar zijn er ook vrij veel wolkenvelden. Vooral landinwaarts ontstaan er opnieuw lichte regenbuien, al neemt de buiigheid in de loop van de middag van het westen uit af. In de avond raakt het van het noordwesten uit bewolkt en in het noorden gaat wat regen vallen. Het wordt 13°C bij een matige, langs de noordkust soms vrij krachtige noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/10/2021 15.04 uur LT