Van het westen uit opklaringen. Morgen overdag op de meeste plaatsen droog

Verwachting voor vandaag en morgenVan het westen uit klaart het op, al blijft er veel sluierbewolking aanwezig. De regenzone boven het uiterste oosten en zuidoosten verlaat begin van de avond het land. De wind is naar zuidwest tot west gedraaid...

Van het westen uit opklaringen. Morgen overdag op de meeste plaatsen droog
Verwachting voor vandaag en morgen

Van het westen uit klaart het op, al blijft er veel sluierbewolking aanwezig. De regenzone boven het uiterste oosten en zuidoosten verlaat begin van de avond het land. De wind is naar zuidwest tot west gedraaid en koelere lucht stroomt het land binnen. De wind is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig en later aan de zuidwestkust mogelijk hard. In de loop van de avond neemt de wind wat af.

Komende nacht zijn er opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden. Het blijft droog. De minima liggen rond 12°C. De wind is west tot zuidwest, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Morgen overdag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. In het noord(oost)en is er kans op een bui. De maxima liggen tussen 15°C aan de noordwestkust en 20°C in het zuidoosten. De wind is west tot zuidwest, matig tot vrij krachtig, aan de kust (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/05/2020 16.54 uur LT