Senior Organisatieadviseur HR

Als Senior Organisatieadviseur HR ben je jouw regio actief met het beheren van klantrelaties (DGA's en HR verantwoordelijken) en het acquireren/uitvoeren van adviesopdrachten voor klanten binnen het MKB- en Familiebedrijven segment. Je...

Senior Organisatieadviseur HR

Als Senior Organisatieadviseur HR ben je jouw regio actief met het beheren van klantrelaties (DGA's en HR verantwoordelijken) en het acquireren/uitvoeren van adviesopdrachten voor klanten binnen het MKB- en Familiebedrijven segment. Je hebt de kans om een eigen 'multidisciplinaire praktijk op te bouwen'. 

Je weet in te spelen op klantbehoeften en deze te vertalen naar HR-oplossingen, zoals goed werkgeverschap, personeel klaar maken voor technologische ontwikkelingen en het benutten van talenten in een organisatie zodat de ondernemer zijn doelen kan bereiken. Dit doe je door strategie te vertalen naar HR instrumenten, bijvoorbeeld door het opzetten van een functiegebouw, het uitvoeren van beloningsonderzoeken, waarderen van functies of invoeren van een performancemanagementcyclus. Je bent een HR-generalist en in staat te adviseren binnen het brede HR-werkveld, daarbij ben je een stevige gesprekspartner op het gebied van belonen, performancemanagement en organisatiestructuurvraagstukken.

Naast kennis van HR, heb je ook een bedrijfskundige blik op organisaties en je werkt vanuit de doelen en ambitie van ondernemers. Je haalt plezier uit het verder helpen van hun ondernemingen. Dit doe je vanuit je eigen professie maar ook in samenwerking met jouw collega’s vanuit andere disciplines. Daarnaast ben je een belangrijke spil in het HR-adviesteam en ben je met je directe collega’s in dat team verantwoordelijk voor samenwerking, dienstontwikkeling en professionalisering van HR advies binnen het MKB en Familiebedrijven. Doorgroeimogelijkheden, ruimte voor persoonlijke initiatieven en persoonlijke ontwikkeling zijn volop aanwezig.