In Zuid Limburg eerst sneeuw, verder enkele buien. Morgen meest droog

Verwachting voor vandaag en morgenIn Zuid Limburg sneeuwt het eerst nog, daar is het plaatselijk glad. Elders is het wisselend bewolkt met enkele buien, soms nog met hagel. In de avond nemen de buien in aantal en activiteit af. Tussen de buien...

In Zuid Limburg eerst sneeuw, verder enkele buien. Morgen meest droog
Verwachting voor vandaag en morgen

In Zuid Limburg sneeuwt het eerst nog, daar is het plaatselijk glad. Elders is het wisselend bewolkt met enkele buien, soms nog met hagel. In de avond nemen de buien in aantal en activiteit af. Tussen de buien door wordt het maximaal 7°C. De wind wordt noordwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig, eerst nog hard, 7 Bft. In de loop van de ochtend neemt de wind geleidelijk af.

In de nacht naar donderdag kan er nog een enkele bui voorkomen maar zijn er ook brede opklaringen. Langs de kust koelt het af naar circa 3°C, verder landinwaarts gaat het licht vriezen. De westenwind neemt af naar zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

Donderdag overdag schijnt de zon af en toe maar komen er ook wolkenvelden voor. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maxima liggen rond 8°C. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, aan de kust vrij krachtig en op de Wadden mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/04/2021 11.19 uur LT