Huh?! Iemand heeft deze maki gestolen

De politie kreeg gisteren een aparte melding binnen. Er is een ringstaartmaki gestolen! Dat gebeurde in een dierentuin in de Amerikaanse stad San Francisco. Toen de agenten aankwamen bij de dierentuin, bleek dat de dief dingen kapot had gemaakt...

Huh?! Iemand heeft deze maki gestolen

De politie kreeg gisteren een aparte melding binnen. Er is een ringstaartmaki gestolen! Dat gebeurde in een dierentuin in de Amerikaanse stad San Francisco.

Toen de agenten aankwamen bij de dierentuin, bleek dat de dief dingen kapot had gemaakt om het verblijf van de maki in te komen. De politie doet nog onderzoek, maar de dief is nog niet gevonden.

De politie weet niet waarom de maki is gestolen, maar ze hebben wel een vermoeden. Er wordt soms gehandeld in ringstaartmaki's, omdat sommige mensen ze illegaal als huisdier willen houden. Misschien is deze maki ook in die handel terechtgekomen.

Zoektocht

Omdat de politie weinig aanwijzingen heeft, deelden ze een foto van de maki en vroegen mensen in de buurt om mee te zoeken. Hierdoor hopen de agenten het gestolen dier weer terug te krijgen.