Huh! Grensrechter vraagt om handtekening van sterspeler

De Noor Erling Haaland is één van de beste voetballers van dit moment. Regelmatig willen fans dan ook zijn handtekening. Maar gisteravond kreeg hij die vraag van iemand met wie hij daarvoor nog op het veld had gestaan: de grensrechter. Haaland...

Huh! Grensrechter vraagt om handtekening van sterspeler

De Noor Erling Haaland is één van de beste voetballers van dit moment. Regelmatig willen fans dan ook zijn handtekening. Maar gisteravond kreeg hij die vraag van iemand met wie hij daarvoor nog op het veld had gestaan: de grensrechter.

Haaland speelde met zijn team Borussia Dortmund tegen Manchester City in de Champions League. Na de wedstrijd werd de stervoetballer opgewacht door de grensrechter. Die haalde ineens een gele kaart uit zijn zak. Niet vanwege een overtreding dus, maar om een handtekening te scoren.

De voetballer kon er wel om lachen en krabbelde wat op de gele kaart. Maar veel voetbalfans en journalisten zijn minder blij met de actie van de grensrechter. Zij vinden dat hij onpartijdig moet zijn en voetballers niet kan vragen om een handtekening.