Half tot zwaar bewolkt en lokaal lichte regen

Verwachting voor vandaag en morgenHet is half tot zwaar bewolkt en zeer lokaal komt een buitje voor of valt er lichte regen. De temperatuur ligt rond 13 graden bij een zwakke tot matige, aan zee vrij krachtige noordwestelijke wind.Komende nacht...

Half tot zwaar bewolkt en lokaal lichte regen
Verwachting voor vandaag en morgen

Het is half tot zwaar bewolkt en zeer lokaal komt een buitje voor of valt er lichte regen. De temperatuur ligt rond 13 graden bij een zwakke tot matige, aan zee vrij krachtige noordwestelijke wind.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen bewolkt met af en toe lichte (mot)regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordelijk kustgebied tot ongeveer 8°C het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Donderdag overdag is er vrij veel bewolking en in de ochtend valt er plaatselijk nog lichte regen of motregen. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De west- tot zuidwestenwind neemt toe naar matig, aan de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/10/2021 15.11 uur LT